Vi arbejder med mange forskellige typer jobs, og du vil komme omkring forskellige værktøjer og metoder.

Håndværk er godkendt af fagligt udvalg til at have PBE lærling indenfor tømrer. 

Forberedelse til EUD

Hvis du gerne vil starte på en erhvervsuddannelse kan du blive klar til optagelsesprøven til grundforløbet ved at følge et målrettet forløb, hvor undervisning i dansk og matematik indgår (mandag og torsdag formiddag).

Hverdagen på håndværk

Skolens værksteder arbejder tæt sammen. Ofte hjælper vi hinanden på tværs af værkstederne; på den måde lærer du mest. Du er som elev med i mange processer, alt fra at snakke med kunder og planlægge. Du vokser med opgaven, og du skal ikke kunne det hele fra start, for du lærer fagudtryk og hvordan du løser en opgave på en faglig korrekt måde. En god dag på værkstedet er, når du og de andre deltagere ha travlt med at fremstille et produkt, som en kunde har bestilt.

De færdigheder du kan lære hos os gir dig et godt forspring, hvis du vil videre med en uddannelse på en erhvervsskole og et godt grundlag for at forstå, hvad du skal arbejde videre.

Vi starter med det praktiske og lærer teorien ud fra det.

På håndværk kan du lære tingene fra bunden. Du lærer at bruge maskiner og værktøj og er med til at lave de produkter, vores kunder bestiller.  Det kan være en terrasse, et redskabsskur, en bog- eller vinreol, skillevægge, trækasser til forskellige formål og meget, meget mere.

Det er vigtigt at arbejde sammen om opgaverne. Alle skal bidrage til det gode arbejdsklima, som vi lægger stor vægt på.

Håndværk

Jakob Thykjær Jørgensen

Jakob Thykjær Jørgensen

Værkstedsleder træ

Kontakt
mail jakob@odderpro.dk
mobil 24 44 62 68

Hvad siger eleverne om håndværk

Jeg lærte meget på håndværk, både fagligt og personligt. Jeg anede ikke hvad jeg skulle efter skolen, men efter at have været i praktik og været på Odder Produktionsskole er jeg nu i gang med at blive karosseritekniker.

Patrick Dalgaard,Tidligere elev, metal

Hvis man virkelig vil lære noget, så kan man lære rigtig meget på skolen. Lærerne er engagerede og har humor. Og er gode til at lære fra sig. Jeg var også i praktik på HP Stål, og der blev jeg rigtig fanget af smedefaget. Jeg går på 1. hovedforløb som kleinsmed (dec, 2014). Møder du med åbent sind, så kan du alt.

Mathias Tidligere elev metal og træ